Week van NAH

Naar schatting hebben 247.000 mensen in Vlaanderen een hersenletsel. Dat zijn gemiddeld 30 patiënten per huisarts. Nochtans blijven ze als doelgroep relatief onzichtbaar en NAH is nauwelijks gekend. Er is dan ook nood aan een blijvende brede sensibilisering op alle niveaus.
De NAH LIga voert daarom in oktober 2016 in samenwerking met alle regionale en Vlaamse partners een campagne voor de brede bekendmaking vanNAH bij het ruime publiek.
Deze campagne vindt plaats van 10 tot 16 oktober 2016, onder de titel ‘Week van NAH’. Verschillende partners uit het brede netwerk (professionals, personen met NAH en hun omgeving, vormings- en opleidingscentra, hogescholen en universiteiten…) werken eraan mee. Ook een aantal Bekende Vlamingen zetten hun schouders onder deze campagne. In alle regio’s en op Vlaams niveau vinden rond deze periode allerlei activiteiten plaats.

Ga naar de pagina week van NAH www.weekvanNAH.be. en bekijk de activiteitenkalender.

 

 

Laat een bericht achter:

(optioneel)

  1. Op donderdag 4 februari hebben we onze nieuwe activiteit om 18u30 in het sint paulus parochiehuis in de patijntjesstraat in gent. Tijdens de opening van het café zal er ook mogelijkheid zijn om textieldrukken onder de knie te krijgen. Een leuke tekst of spreuk drukken op textiel. Dit kan bijvoorbeeld een T-shirt zijn, een keukenhanddoek, een katoenen sjaal, een serviet, enz... Alles kan bedrukt worden zolang de stof maar egaal van kleur is en geen elastane bevat. Breng jullie allerleukste katoenen textieltje mee en bedenk alvast een leuke spreuk! WANNEER? donderdag 4 februari 2016 WAAR? Parochiehuis Sint-Paulus, Patijntjestraat 27, Gent UUR? van 18u30 tot 21u30 INSCHRIJVINGVERPLICHT! naam + aantal personen naar info@dynahmiek.be of 053 38 28 18 (SIG) INKOM € 2,00 NOTEER ALVAST volgende afspraak: donderdag 3 maart 2016